Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за карбуратори?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може и 36-ци да са били. А за цената, ще проверя като си ходя до Добрич(мисля, че ще е сравнително скоро) Може пък и да си ги взема... Знам ли кви филми ще ми влезнат в главата.

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
      Може и 36-ци да са били. А за цената, ще проверя като си ходя до Добрич(мисля, че ще е сравнително скоро) Може пък и да си ги взема... Знам ли кви филми ще ми влезнат в главата.
      Виж, ама ако ги взимаш ги вземи комплект с филтърна кутия и всичко да няма филми после...за тоя прът дето ги синхронизира 2-та, между тях дето е и за него виж...
      УСПЕХ!

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Мдам, знам че трябва да е цялата работа, че иначе после стават едни луди доработки и едни чудесии... Само да ми кажат хубава цена и почвам да скубя наред

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
          Мдам, знам че трябва да е цялата работа, че иначе после стават едни луди доработки и едни чудесии... Само да ми кажат хубава цена и почвам да скубя наред
          Каква цена е хубава според теб, защото имам 1 пълен комплект за продаване с 36-ци?
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Каква цена е хубава според теб, защото имам 1 пълен комплект за продаване с 36-ци?

bobi_33 , ma7e4ko си купи неговите за 25лв като имаш в предвид синхронизатора, карбовете, и airbox-a, даже и плочки за газово! задна емблема от 33-ка и двоините бензинови марку4и дето захранват карбовете
            Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
              bobi_33 , ma7e4ko си купи неговите за 25лв като имаш в предвид синхронизатора, карбовете, и airbox-a, даже и плочки за газово! задна емблема от 33-ка и двоините бензинови марку4и дето захранват карбовете
              Забрави още една емблема 33, и някакви копчета...

Comment

аз имам кутия за филтъра,ако ви се наложи -да знаете,заедно с филтъра...

Comment

Всичко е хубаво ама как ще ги синхронизирате?Понеже много алфи са си заминали от тоя свят заради тези пусти карбуратори!

Comment

Първоначално публикувано от hristo58 Покажи съобщение
                    аз имам кутия за филтъра,ако ви се наложи -да знаете,заедно с филтъра...
                    Междудругото и Аз имам с изпъкналия релефен надпис ако на някои му трябва с се филтъра.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Междудругото и Аз имам с изпъкналия релефен надпис ако на някои му трябва с се филтъра.
                      Аз все си мисля,че го нямаш вече.Тези дни не можах да дойда защото си купих една 145-ца.Само да си го дал на някой.....

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
                        Всичко е хубаво ама как ще ги синхронизирате?Понеже много алфи са си заминали от тоя свят заради тези пусти карбуратори!
                        Има си синхронтестери и всеки добър майстор на мотоциклети може да ти го направи.
                        вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                          Забрави още една емблема 33, и някакви копчета...

трай си копчетата ги взехме без да знаят
                          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                            трай си копчетата ги взехме без да знаят
                            Няма значение важното е че ги взехме и тях

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                              Аз все си мисля,че го нямаш вече.Тези дни не можах да дойда защото си купих една 145-ца.Само да си го дал на някой.....
                              Лелееее още една.Задния ти двор е бая сериозен доста скрапове събра че и още може продължаваи се така !!!!!!!
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                                Лелееее още една.Задния ти двор е бая сериозен доста скрапове събра че и още може продължаваи се така !!!!!!!
                                Няма лекарства които да ми действат.
                                Attached Files

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                                X